hoe werken wij?

Voor een goede risicoanalyse is een uitgebreide inventarisatie noodzakelijk. Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen voor de inventarisatie van uw bedrijfsgegevens. Bij deze eerste afspraak is het belangrijk dat u alle bedrijfsgegevens klaar heeft liggen. Onze adviseur komt bij u op het bedrijf langs om zodoende een goede eerste indruk te kunnen krijgen. Hij zal foto's maken en tijdens dit eerste gesprek enkel bezig zijn met het verzamelen van informatie.

 

Wanneer onze adviseur voldoende gegevens heeft verzameld zal hij hiervan een uitgebreid rapport opstellen. Op basis hiervan gaan wij vervolgens een risicoanalyse maken. U krijgt in een uitgebreid rapport te zien welke risico's u nu daadwerkelijk loopt, welke gevolgen deze risico's kunnen hebben én hoe deze risico's ontweken/verzekerd kunnen worden. Dit alles krijgt u in een uitgebreid adviesrapport.

 

Wanneer blijkt dat bepaalde risico's het beste verzekerd kunnen worden, zullen wij verschillende offertes voor u opvragen. Op basis van deze offertes kunt u zelf kiezen of u de risico's wilt verzekeren en hoe. U kunt zelf deze verzekeringen afsluiten maar wanneer u dit wenst kunnen wij dit ook voor u regelen.

 

Mocht u dit graag willen dan zullen wij periodiek een controle uitvoeren op uw risico's en de daarvoor getroffen maatregelen. Wij werken zonder provisie en maken duidelijke afspraken met u betreffende onze kosten.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.